Stijlvol met strepen: 3 x outfit inspiratie met een streepjes trui

Stijlvol met strepen: 3 x outfit inspiratie met een streepjes trui

Een basic kleur is altijd goed, maar een streepjes trui geeft je outfit net dat beetje extra. Daarom: 3 x outfit inspiratie met een streepjes trui.

Strepen kunnen altijd

De iconische streep is een echte klassieker in de mode-industrie. Tijdloos, luxueus en elegant in zijn eenvoud. Scroll 5 minuten op Insta en wedden dat je en celeb in een fashion item met een streep ziet? Oh yes you will!

3 x outfit inspiratie met een streepjes trui

1. Classic met een funky twiststreepjes trui outfit

Een damespak suf en saai? Draag een streepjes trui met een damespak in een opvallende kleur en BAM of you go woman in style. Stijl je outfit af met kleurrijke toffe accessoires en items zoals een groene bodywarmer en een schakel armband voor je mobiel. 

 2. Comfi en sportief

outfit inspiratie gestreepte trui

Sportief en stylisch verantwoord.. ja het kan echt! Combineer een streepjes sweater met een blazer in een trendy kleur en een paar loafers. Stijl je outfit af met opvallende accessoires zoals een groene tas en een rainbow cord voor je telefoon.

 3. Basic met kleurrijke accessoires

gestreepte trui outfit inspo

Is basic jou middle name? Dan word je helemaal blij van deze outfit. Een streepjes sweater + zwarte pantalon + All Stars + beanie en ready you are. Wil je outfit net iets meer kleur geven? Een oranje tas, mooie rood gelakte nagels en een mooie accessoire voor je mobiel en geeft je outfit of the day net dat beetje extra sparkle.

Liefs Lianne

Meer outfit inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug