10 manieren om meer kleur te dragen

10 manieren om meer kleur te dragen

Kan je garderobe wel een vrolijke boost gebruiken? Voeg een paar trendy kleuren toe! Het dragen van BAM kleuren is niet alleen on trend, het heeft ook een positief effect op je humeur. Let me help you: 10 manieren om meer kleur te dragen.

Geef je zelfvertrouwen een boos

Ik heb het niet zelf bedacht, het is psychologisch bewezen felle kleuren dragen je zelfvertrouwen een positieve boost geeft. Dus heb je een nacht geen oog dicht gedaan? Trek een felgekleurd kledingitems uit je kast en je voelt je toch echt iets beter. Klinkt goed toch?

10 manieren om meer kleur te dragen

Is een opvallende kleur niet wat je normaal draagt? Dan kan ik me voorstellen dat een tikkie onwennig vaak betekend dat je het niet doet. Kies de manier die het beste bij je past en JUST GO FOR IT! 

1. Begin makkelijk

kleur in je kleding blauw

Begin makkelijk en start met het dragen van een natuurlijke kleur zoals blauw of groen. Ga niet gelijk voor een felle teint, maar kies een donkere kleur. Zo blijf je dicht bij je comfort zone. 

2. Van zwart naar neutrals

meer kleur dragen off white

Is zwart vooral de kleur die in kledingkast overheerst? Ga dan voor items in neutrale kleuren zoals off white, beige en zachtroze. Neutrale kleuren zijn niet te heftig zodat je rustig kunt wennen aan je outfit in deze nieuwe kleuren. 

3. Gekleurde sjaal

lila sjaal

Een gekleurde sjaal is een hele makkelijke manier om meer kleur aan je outfit toe te voegen. Draag hem om je hals, knoop hem in je haar of maak hem vast aan je tas. Zo simpel kan het dus zijn. 

4. Knallende nagels of lippen 
groene nagellak

Zit er tot nu toe nog geen manier voor je bij? Lak je nagels in een opvallende kleur of kies voor een opvallende lippenstift. En, wat vind je er van? 

5. Een eyecatcher tas
roze tas

Net als een sjaal is een tas ook een hele makkelijke manier om meer kleur te dragen. En zo'n knalgekeurde tas is gelijk ook de eyecatcher van je outfit. 

6. Een toffe een print

kleur met print

Printjes, ik hou d'r van. Kies de print in je favoriete knalkleur en BAM you look smashing! Combineer het met een effen item om het niet te hysterisch te maken. Mag natuurlijk wel. 

7. Een gekleurde jas

kleur met een jas

Draag je het liefst een basic outfit? Draag er een kleurrijke jas bij en you will sparkle and shine all day. Heel simpel, maar zeker kleurrijk en fashionable. 

8. A pop of colour sieraden

gele oorbellen

Sieraden zijn ook ideaal om meer kleur aan je outfit te geven. En sieraden met kleur laten je ook nog jonger lijken. We love that!  

9. Happy shoes

groene laarzen

Een paar roze hakken, knalgroene sneakers of paarse boots en je statement piece staat als een huis. Letterlijk en figuurlijk. De rest van je outfit kun je vrij basic houden of ga all the way en kies voor nog meer kleur in je kleding. 

10. Ton sur ton 

dames pak roze

Ton sur ton, daar heb je wel wat lef voor nodig. Kleed je van top tot teen in dezelfde kleur nuance in een kleur waar jij je fijn in voelt. I just love the combinatie paars + rood.

Liefs Lianne

Meer fashion inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug