My story

Just to make you sparkle and shine…

Dat is dé reden waarom de webshop 4 season must haves with fun & love up and running is. Met de leukste must haves wil ik je gewoon een blij gevoel geven. 

De laatste mode, interieur, beauty en lifestyle items en trends; ik hou d'r van! En mijn enthousiasme wil ik graag met je delen. 

4 season must haves shop owner Lianne Smid

About me

Ik hoor je denken: 'Leuk Lianne dat ik nu de big WHY van 4 season must haves weet, maar wie ben jij als persoon? Oke, oke, ik neem je mee..

Nu kan ik je mijn hele levensgeschiedenis vertellen. Dat ik geboren ben in Thesinge, dat ik als kind geen champignons lustte en liever met LEGO stenen dan met een Barbiepop speelde. Of je nu op dit soort behind the scene weetjes zit te wachten? Ik heb zo’n vermoeden van niet…

Dus ik houd het zo kort mogelijk voor je:

Ik ben Lianne, een enthousiaste en creatieve ‘spring in ’t veld’ uit Groningen, met veel kennis en kunde op het gebied van ondernemen, (online) marketing en lifestyle (mode, interieur, beauty, voeding, sport, enz.). Naast webshop owner heb ik nog een 'tak van sport'. Onder de naam Lilly and the City neem ik als virtual assistant ondernemers allerlei to do's uit handen.

4 season must haves owner Lianne SmidBest een bezige bij...

Tja, dat krijg je als je (bijna) allemaal dingen mag doen waar je energie van krijgt en die je een boost happiness geven. I Count my Blessings...

Liefs Lianne