5 coole manieren om een blazer te dragen

5 coole manieren om je blazer te stylen

Een blazer is een absolute MUST in je garderobe. Altijd stylish verantwoord en hij is je best friend als je ‘s morgens snel je outfit of de day moet vinden.

Er is alleen één grote vraag: wat trekken we eronder aan? In 99% van de gevallen draag je er waarschijnlijk een basic witte blouse of en shirt onder. Toch?

Maar het kan ook anders! Ik heb 5 leuke outfits voor je hoe je je blazer kunt stylen. 

1. Helemaal niets...

Met een power suit, een blazer gecombineerd met een pantalon in dezelfde kleur, maak je al een statement. Draag er een mooie gouden- of parel ketting bij en BAM je maakt een onvergetelijke indruk.  

2. Een midi of maxi jurk

blazer met jurk look

Een blazer + een jurk; street style it is! Een effen jurk of een opvallende print, alles kan en alles mag. Combineer ze met boots om je look wat stoerder te maken of met sneakers voor een meer casual look. 

3. Een coltrui

Bye bye witte blouse en hello coltrui! Oke, deze tip is wel een beetje afhankelijk van het seizoen, maar het staat hoe dan ook super stijlvol. Je maakt deze look trouwens helemaal compleet met een stoere baret of draag er een leren broek bij. Of you go woman with style!  

4. Een hoodie

blazer met een hoodie

Dit is een van mijn favoriete looks: een blazer gecombineerd met een hoodie. Love it! Het is misschien niet gelijk een combinatie waar je gelijk aan denkt, maar eigenlijk is het geniaal. Op deze manier kun je je blazer in the office en out of the office dragen. 

5. Een body, lingerie top of een mooie beha

Date night of een spannende first date? Draag onder je blazer een mooie body, lingerie top of een beha en you look irresistible.

Welke look is jouw favoriet om de Lilly blazer te stylen? Laat ik het me weten in een reactie hieronder, leuk!

Terug