joggingpak outfit

5 manieren om een joggingpak te dragen

Een joggingpak alleen voor op de bank of om in te sporten? No way! In een joggingpak kun je er super stylish uitzien. Als je 'em op de juiste manier combineert, is het de perfecte casual day outfit.

Hoe draag je stylish een joggingpak?

Een joggingpak kun je op heel veel verschillende manieren combineren. Dit maakt het ook zo'n tof fashion item. Hoewel een joggingset op zichzelf super casual oogt, kun je er door middel van andere items een echte fashion statement mee maken. Met de juiste kledingstukken en accessoires zorg je ervoor dat je met een joggingpak een hele trendy look creëert.

5 manieren om een joggingpak te dragen

1. Jogging broek + blazer

Combineer je joggingbroek met een mooie blazer + je favo sneakers of hakken en style de set af met een paar mooie sieraden en je street look is compleet.

2. Joggingbroek + bandeau top

Draag bij je bandeau top een paar stoere boots, een beanie, grote puffertas en als het fris is een warme shacket of een blazer bij en je hebt een super stoere en classy casual look.

3. Joggingbroek + gilet

Door je joggingbroek te combineren met een mooie gilet en hakken geef je je outfit gelijk een classy vibe. Draag er eventueel nog een blazer bij en of you go woman with style! 

4. Joggingbroek + leren jack

Stylish en stoer, die look creëer je als je bij je joggingbroek een stoere leren jack en hakken draagt. Een beanie en een statement tas maken je look helemaal compleet.

5. Joggingbroek + sweater + trenchcoat

joggingpak paars

Is casual jouw favoriete look? Draag bij je joggingpak een never out of fashion trenchcoat en je favo sneakers en ready you are!

De sweater van je joggingpak kun je (bijna) overal bij dragen. Een jeans, flared pants, jurk, short; draag 'em gewoon bij alle items waar jij je fijn in voelt.

Enjoy je joggingpak look!

XoXo, 
Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug