sint en kerst cadeaus

5 x leuke Sint & kerst cadeaus voor je beste vriendin, je moeder en de buurvrouw

Wat is er leuker dan iemand met kerst te verrassen met een leuk cadeau?! En al helemaal als het om je BFF, je moeder en je lievebuurvrouw gaat! Eerlijk is eerlijk, soms is het best lastig om een origineel kerstcadeau te bedenken. Dus ben je op zoek naar een tof cadeau? Sit back and relax: 5 x leuke Sint & kerst cadeaus waar elke vrouw blij van wordt!

5 x leuke kerstcadeaus

1. Een trendy telefoon accessoire

telefoon accessoire

Een mobiel is uitgegroeid tot een echte modeaccessoire waarmee je stijlvol voor de dag komt. Met een ketting of armband aan je telefoon ziet je er stylish uit én je hebt gelijk ook je handen vrij om onbezorgd de deur uit te stappen. Dit maakt een telefoonaccessoire dan ook een super leuk cadeau voor je BFF, je moeder en je buurvrouw!

2. Bling Bling sieraad

statement oorbellen

Van een beetje bling bling wordt elke vrouw blij. Of het nu een statement oorbel, ring of een sophisticated kettinkje is. It’s ok to be a little obsessed met sieraden.

3. Een chill pak

jogging pak

Hoe heerlijk is het om na een dag werken of studeren thuis in een chill outfit op de bank neer te ploffen? Love it! En dan het liefst wel in een stylish verantwoord joggingpak. Dat dan weer wel.

4. Een tas

Net als schoenen kun je nooit genoeg tassen hebben. Er is altijd wel een outfit waar je nog net niet de juiste matchende tas hebt, die boodschappen tas is nodig aan vervanging toe en met die school/ business bag loop je ook al 3 seizoenen rond.. Er is altijd wel een reden te bedenken voor een leuke nieuwe tas. Of niet soms?

5. Kaarsen

geurkaarsen

Misschien niet het meest originele cadeau, maar wie wordt er nou niet blij van een heerlijke geurkaars? Het staat gewoon super sfeervol en je huis ruikt ook nog eens heerlijk. Een typische win win-situatie. 

Need some more inspiratie voor leuke (en budget proof) kerstcadeaus waar je elke vrouw blij mee maakt? Kijk voor meer inspiratie in de HOLLY JOLLY gift guides.

Enjoy the Hollidays!

XoXo Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug