6 manieren om een pantalon te combineren

6 manieren om een pantalon te combineren

Pantalons zijn trending, maar hoe combineer je een pantalon? Het lijkt misschien best lastig omdat een pantalon er op zich vrij formeel uitziet. Naast een business look kun je met een pantalon nog veel meer smashing leuke looks maken. Van zakelijk tot casual: zo combineer je een pantalon. 

Outfit inspiratie: 6 manieren om een pantalon te combineren

1. Pantalon + hoodie

Je hebt vast wel een hoodie in je kast hangen? Combineer hem met je pantalon voor een leuke casual look. Sneakers, laarsje, hakken; draag de schoenen die jij het fijnste vindt.

2. Pantalon + sweater

Pak een fijne sweater uit je garderobe en combineer hem met je pantalon. Een paar leuke sneaker, boots of laarsjes en you are ready to go in je stoere outfit.
.

3. Pantalon + blazer

Heb je een business afspraak? Draag een blazer op je pantalon en style je outfit af met een basic accessoire en een paar nette laarsjes of hakken. Je business look is smashing!

4. Pantalon + biker jack

Een biker jack is ideaal als het vrij fris is. Laagjes zijn op dat soort dagen echt ideaal. Combineer je biker jack met je pantalon broek en bijvoorbeeld een blouse of een t-shirt. Een paar stoere boots of sneakers onder er je casual outfit is compleet. 

5. Pantalon + coltrui

Ga je voor een coltrui in dezelfde kleur als je dad fit pantalon of ga je voor een andere passende kleur? Beide kan en über fashionable.

6. Pantalon + blouse

Combineer je een pantalon met een blouse en een paar nette shoes, dan kun je voor zowel een zakelijke als een casual look kiezen. Super handig als je na je werk nog uit eten gaat met je lover of een vriendin.

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

 

 

 

Terug