7x curvy kledingtips en tricks

7x curvy kledingtips en tricks

Wat je figuur ook is, het belangrijkste advies wat ik je kan geven is: draag dat waar je je lekker, blij en mooi in voelt & show your curves!

Toch kan het best moeilijk zijn om de juiste items te vinden om je curves benadrukken. Daarom heb ik een paar tips & trics voor je verzameld:

7x curvy kledingtips en tricks

1. Accentueren

Donkere kleuren verdoezelen en lichte kleuren benadrukken. Trots op je boezem? Een top met print trekt alle aandacht naar je boobs. Heb jij fantastische benen? In een lichte broek of kortere rok steel je de show.

2. Prints

prints dragen grotere maten

Horizontale strepen laten je iets breder lijken. Verticale strepen werken in je voordeel wanneer je langer of slanker wilt lijken. Verder is het goed om rekening met de grootte van de print te houden: ben je klein van stuk, kies dan ook een subtiele print. Ben je lang of breder gebouwd? Dan staat een grotere print je mooi.

3. De juiste maat

wat dragen maatje meer

Hoe logisch het ook mag klinken: koop kleding en lingerie die goed past. Wat je maat ook mag zijn. Focus niet op wat je niet kunt dragen maar zet je zoektocht naar het perfecte kledingstuk door.

4. Een tikkie bloot

Een top met een driekwart mouwtje of V-hals staat je super mooi. Zo 'breek' je als het ware je outfit en voorkom je dat je er massief uitziet. Heb je lef? Ga voor een transparante top.

5. A-lijn

Qua jurken en rokken kun je het beste kiezen voor een A-lijn. Deze legt namelijk de nadruk op je taille.

6. Broeken with an awesome fit

kledingtips voor maatje meer

Broeken met een goede fit in een donkere kleur, zijn een echte must. Plus een goede skinny in een donkere kleur. Combineer deze met een losvallende top, om je figuur meer in balans te brengen

7. Accessoires

Mooie, statement accessoires maken je garderobe niet alleen veelzijdiger, maar passen ook nog eens altijd. Dus leef je uit!

En last but not least: Self-confidence is the best outfit. Show it & own it

XoXo Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug