Accessoires voor de feestdagen

Accessoires voor de feestdagen

Accessoires voor de feestdagen: zonder accessoires is een kerst outfit niet compleet. En die voor oud en nieuw ook niet. Met al je accessoires voor de feestdagen mag je extra uitpakken en over de top gaan (mits het stylish verantwoord is, dat dan weer wel ;-). Ze zijn de finishing touch van je party look! 

3x accessoires voor de feestdagen

Glitter haarband

accessoires voor de feestdagen

Een glitter haarband is echt een fashionable eye-catcher die je party look helemaal compleet maakt. En met een haarband maak je je haar ook nog eens in no time party proof. Babe, you will rock it! 

Bling bling oorbellen

strass oorbellen

Met een paar strass oorbellen of hangers you will shine like a star! Oorbellen staan iedereen en met een mooi paar strass of glitter oorbellen maak je zelfs de meest saaie outfit helemaal party proof.

oorbellen accessoires voor de feestdagen

Glitter tas

glitter tasje

In het rijtje met accessoires voor de feestdagen mag een tas natuurlijk niet ontbreken. Van tassen kun je namelijk nooit genoeg in je garderobe hebben. Want elke gelegenheid asks for a special bag. Dus ook voor de feestdagen. En dit glitter tasje is ideaal om al je party essentials in mee te nemen en hij staat ook super fashionable.

Glam up your nails

glitter nagelstickers

Je outfit is ready, alle accessoires heb je uitgezocht, je haar en make-up zijn party proof en opeens ontdek je dat je iets vergeten bent... Je nagels! No panic: met deze gouden glitter nagelstickers geef je je nagels in zo'n 10 minuten een manicure. You will nail it!

Nog meer accessoires voor de feestdagen

Dit is mijn top 3 van leuke accessoires voor de feestdagen. Maar ik heb er nog meer voor je. Kijk maar: nog meer (budget proof) accessoires voor de feestdagen.

Pic your fave party accessoire

Nu je weet welke accessoires voor de feestdagen mijn favoriet zijn, ben ik wel benieuwd welke items er in jou top 3 staan?

 

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug