Ken jij de 'boob tape truc' al?

Ken jij de 'boob tape truc' al?

Let’s admit it. BH's kunnen best irritant zijn. Soms zitten ze net niet lekker en sommige outfits staan toch echt mooier zonder BH. Alleen de 'support' van een BH wil je niet missen... Ruil je beha in voor boob tape!

Boob tabe: your new best friend

Say hello to your new friend: boob tape! Met boob tape lift je je borsten zonder een BH te dragen. Ideaal als je bijvoorbeeld een strapless jurk of een off shoulder top wilt dragen. En geen irritatie van afzakkende of knellende BH-bandjes meer. Wij zijn fan!

hoe gebruik je boob tape

Hoe breng je boob tape aan?

1: Schoon- en droogmaken van je huid

Maak je huid goed schoon en droog zodat de tape goed blijft plakken. Ook is het belangrijk dat je je borsten niet ingesmeerd hebt met olie of crème.

2: Nipple covers

Omdat je tepels erg gevoelig zijn kun je gebruik maken van nipple covers. Bij het verwijderen van de tape voelt dit  fijner ;-)

3: Meet de boob tape

Meet op hoeveel tape je nodig hebt en knip dit stuk af.

4: Lift je borsten

Plak de tape onder je borst en trek de tape omhoog zodat je borsten goed gelift worden.
 

5: Plak de boob tape

Plak de tape op de manier die je uitgekozen hebt. Zie het voorbeeld met de verschillende opties in de foto galerij. Druk de tape goed aan zodat deze zo lang mogelijk goed blijft zitten.
manieren om boob tape te plakken
 
And you are ready to wear that awesome outfit!

Confession

Nu zijn mijn borsten niet super groot, vrij klein eigenlijk. Niet daar ik daar een issue mee heb hoor, ik ben blij met mijn boobs. Maar hierdoor 'red' ik me in de meeste outfits ook prima zonder bh. Boob tape gebruik ik alleen voor kind a sexy tops. Just to be sure dat alles op z'n plek blijf ;-)

Liefs Lianne

Meer beauty en fashion inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

 

Terug