DE PERFECTE TAS VINDEN

De perfecte tas vind je zo

De perfecte tas... het lijkt soms een oneindige zoektocht. En je weet pas echt of het dé tas is die je zoekt als je hem gebruikt. Vind je ook niet? Ik heb een paar handige tips voor je zodat jij een stuk makkelijker de perfecte tas vindt. Check it out! 

Tassen kun je nooit genoeg hebben

Net als sneakers, zijn tassen ook iets in mijn garderobe waar ik nooit genoeg van kan hebben. Een groene shopper voor het in style boodschappen doen, een mini bag voor een shopping middag en laptop tas voor naar kantoor. En bij die ene kleur outfit draag ik graag een matchende tas en een basic outfit combineer ik het liefst een tas in een opvallende kleur. Zo is er altijd wel een tas die ik nog net niet in mijn tassen stahs heb. De zoektocht naar de perfecte tas is dus eigenlijk never ending. First world problems.. ik weet het ;-)

Checklist: Zo vind je de perfecte tas

#1: Wat wil je in je tas meenemen?

Als het om de perfecte tas gaat does size matter. Vraag jezelf de vraag wat je in je tas mee wilt nemen. Wil je er alleen een make-up tasje en je mobiel in meenemen? Moet er een A4-map, tablet of je laptop in passen? Check de maat van de spullen die je mee wilt nemen, zo voorkom je dat het niet past.

PUFFER TAS
Puffer tas

#2: Hoe wil je je tas dragen?

Wil je graag een tas met een schouderband zodat je je handen vrij hebt? Draag je je tas het liefst in de hand, op je rug of om je heup? Als je dit weet, ben je weer een stap dichterbij je perfecte tas. 

rieten strand tas
Rieten (strand)tas

#3: Pick a colour

Zoek je voor een tas die matcht bij de kleur van je jas? Wil je een tas in een contrasterende kleur bij je outfit of speel je op 'safe' en ga je voor je een (matched bijna altijd) zwarte of bruine tas? Pick the colour you are looking for.

groene clutch tas

Groene clutch

#4: Welk model tas past bij jouw figuur?

Een tas kan ervoor zorgen dat je slanker, voller, korter of langer lijkt. Wat vaak goed werkt is om te kiezen voor een tas die het tegenovergestelde is van je figuur. Ben je slank, dan staat een ronde tas perfect. Heb je wat meer vormen, ga dan voor een tas met rechte hoeken. Maar uiteindelijk vind ik, welk figuur je ook hebt; kies een tas waar jij helemaal blij van wordt. You rock it!

metallic tas
Metallic schoudertas

#5: Kies het materiaal van je tas

Leer, wol, teddy, kunststof; zoveel tassen, zoveel materialen. Een leren tas heeft een meer classy look en een teddy tas meer een casual vibe. Houd bij de keuze van het materiaal ook in gedachte waarvoor je de tas wilt gebruiken. Fiets je er elke dag een uur mee naar kantoor of de sportschool? Dan is een waterdichte tas in dit Hollandse weer wel heel handig.  

Teddy schoudertasje

Veel succes en plezier met het vinden van jouw perfecte tas!

XoXo Lianne

Meer fashion inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

 

Terug