haaraccessoires trends

Deze haaraccessoires trends wil je niet missen

Haaraccessoires zijn net als vorig jaar helemaal on trend. Ook dit jaar kom je eigenlijk niet meer weg met een basic haarelastiekje. Zo'n on trend accessoire is nowadays the finishing touch van je look of the day. En ze zijn perfect voor een bad hair day: deze haaraccessoires trends wil je niet missen!

3 x haaraccessoires trends 

1. Haarband

haarband breed

Ik begin gelijk met de grootste trend: een haarband. Vooral een haarband van stof in een basic kleuren zoals zwart, bruin en grijs is dit jaar echt een must have. En ze zijn ook heerlijk praktisch omdat je ze gewoon in de wasmachine kunt stoppen. Naast deze brede haarbanden is een diadeem ook een must have dit seizoen. Ga je voor een diadeem in een basic kleur zoals creme of bruin of ga je voor een opvallende trend kleur? Met een lila of roze diadeem heb je gelijk een eyecatcher met een smashing effect; you'll look awesome!

2. Haarclip

Zet je je haar er helemaal mee vast of alleen een paar plukjes? Met een haarclip kun je allerlei leuke kapsels maken. Qua keuze is er genoeg: een grote of een kleine clip, een basic kleur of een opvallende variant? Of ga je toch liever voor een clip met een print? It is up to you!

3. Sjaaltje of bandana

sjaal in je haar trend

Een zijden sjaal of bandana is in de zomer dé season must have. Je kunt hem als haarband dragen of om je staart of knot knopen. Beide staat super elegant en stylish.

Zelf ben ik helemaal fan van de brede haarband trend. Mijn haar zit heerlijk uit mijn gezicht, hij is perfect op momenten dat ik eigenlijk maar haar moet wassen of gewoon zo'n dag heb als mijn haar niet wil zitten. Love my haarband!

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

 

Terug