Outfit inspiratie: 3 x een leren broek combineren

Outfit inspiratie: 3 x een leren broek combineren

Een leren broek is trendier dan ooit en dat maakt het een echte must have die niet in je garderobe mag ontbreken. Hoe combineer je dit veelzijdige kledingstuk? 3 x outfit inspiratie: zo combineer je een leren broek. 

Een leren broek combineren

Weet je? Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om een leren broek te stylen. Je kunt hem met bijna alles combineren en er zowel een casual, sexy, stoere en business look mee maken. Ik heb wat leuke setjes voor je op een rijtje gezet.

3 x zo combineer je een leren broek


1. Leren broek + blazer en een (t-)shirt 

leren broek combineren

Draag bij je leren broek een shirt (korte of lange mouwen) en een blazer en je hebt een never out of fashion trendy look. De meest basic blazer en shirt krijgen door een leren broek een hele leuke edgy twist. 

2. Leren broek + trui of sweater

Just looking awesome! Combineer een trui of sweater, alle kleuren staan super tof, en een paar sneakers bij je leren broek en you are ready to go!

3. All black

leren broek outfit inspiratie

Een zwarte trui, top of shirt, eventueel gecombineerd met een zwarte blazer, en je all black outfit is compleet. Wil je voor een business of classy look gaan, draag er dan een paar zwarte laarzen of hakken bij. Voor een casual look style je je outfit af met een paar trendy sneakers.

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

 

Terug