gilet outfit inspiratie

Het gilet: musthave in je kledingkast en zo combineer je hem

Een gilet en een spencer zijn de must have in je wardrobe. De mouwloze blazer en top zijn van alle markten thuis en je spiced binnen no time je gehele outfit op. En zo combineer je een gilet en een spencer (mouwloze top). 

Must have in je garderobe

Een gilet is dit seizoen een van de must haves die niet in je garderobe mag ontbrengen. Of je nou voor een gilet of een spencer gaat, zijn ze te koop in verschillende modellen, kleuren, lengtes en materialen. Dus kies je favoriet en go for it! 

Zo combineer je een gilet of een spencer

1. Spencer + blouse of t-shirt

mouwloze top

De kans is groot dat er wel een blouse of een t-shirt in je kledingkast hangt, toch? Zo makkelijk kun je een gilet of een spencer dus combineren. Draag er een jeans, flared pants of pantalon + sneakers, boots, hakken of instappers bij en je outfit is compleet. 

2. Gilet + coltrui

gilet outfit met coltrui

Een coltrui is de komende maanden nog zo'n kledingstuk die niet in je garderobe mag missen. Heerlijk warm in combinatie met een gilet. Kies de coltrui in je favoriete kleur, gilet er overheen + een pantalon, jeans, cargo en je favo shoes. En of you go! 

3. Gilet + hoodie

gilet outfit met hoodie

Hou je van nonchalant en sportief? Draag je gilet over een hoodie of sweat shirt. Trek een fijne legging of skinny jeans + sneakers uit de kast en chillen maar! Of ga in stijl naar school, je werk of naar het park. Heerlijk zit het zeker.

4. Gilet + jurk

gilet combineren met een jurk

Is het eigenlijk te koud voor een jurk? Hello gilet! Zo kun je favoriete jurk toch nog aan. Super fijn, en lekker warm.

5. Gilet + jumpsuit

gilet outfit met jumpsuit

Een jumpsuit is al een BAM outfit op zicht en in combinatie met een gilet staat je outfit of the day als een huis. Het staat ook super classy om je spencer onder je jumpsuit te dragen. 

Je ziet het, met een gilet kun je eindeloos combineren. Dat maakt het dan ook een super fijne must have die dit seizoen niet in je garderobe mag missen.

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug