how to style een jumpsuit

How to style een jumpsuit: 1 item 3 looks

Een jumpsuit; ik hou d’r van! In de ochtend geen outfit stress; met één item ben ik klaar. Er hangen dan ook meerdere in mijn kast. Nog een voordeel: je kunt ‘em op verschillende manieren stylen zodat je hem naar verschillende gelegenheden kunt dragen. Handig toch? Hoe je dat doet vertel ik je zo.

Eerst nog een paar tips: 

  • Ga voor een model dat past bij jouw stijl en figuur
  • Wil je het accent op je taille? Dan is een brede taille riem perfect
  • Met een jumpsuit maak je al een statement, dus veel extra’s aan accessoires heb je niet nodig

Oké, door naar het leukste deel: How to style een jumpsuit!

How to style een jumpsuit

1#: Casual & comfy

groene jumpsuit

Groene jumpsuit - one size

Een jumpsuit van een comfy stof is perfect voor een luchtige casual outfit voor thuis, een middagje shoppen of een gezellige lunch met je vriendinnen. Het voelt echt net alsof je de hele dag in je loungepak loopt, maar dan wel stylish verantwoord. Draag er een paar sneakers en een leuke crossbody tas bij en je outfit is compleet. 

groene tas

#2: Business proof

Ja, ook met een jumpsuit kun je naar je werk. Kies voor een suit met een formele uitstraling. Een effen kleur en de stof, daar valt of staat je business look mee. Let er op dat het pak niet te strak en te kort is. Draag er stijlvolle pump, ballerina’s of loafers onder en style je outfit af met een klassieke handtas en een set basic sieraden. BAM je business look is ready to go to work. 

#3: Let the party begin

jumpsuit outfit party

One shoulder jumpsuit - one size

jumpsuit outfit inspo

Groene jumpsuit - one size

Je geeft je jumpsuit een party look door te kiezen voor een pak in een statement kleur of ga voor een pak met leuke details zoals pailletten. Houd de rest van je look (accessoires en schoenen) vrij basic, zodat je pak de eyecatcher blijft. Of draag bij een ‘basic’ suit een paar opvallende items in dezelfde teint zoals oversized oorbellen, kekke schoenen en/of een toffe tas. Kies je favoriete look en je bent ready to party!

Xoxo Lianne 

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug