Inspiratie voor jouw festival look

Inspiratie voor jouw festival look

It’s time to party! Het festivalseizoen is begonnen, dat wil zeggen dat het tijd is om jouw festival garderobe eens flink op te spicen. But what to wear? Laat je inspireren: met deze items creëer je de stijlvolste festival looks.

Oversized blazer

Ga voor een oversized blazer in een opvallende kleur en combineer deze ton-sur-ton. Zo zijn zonder twijfel alle ogen op jou gericht en raken je vrienden je nooit kwijt.

Mide shorts

Move over (te) korte shorts, midi-shorts nemen dit seizoen over. Je ziet deze shorts met een hoge taille steeds vaker gecombineerd met een oversized blazer. Heerlijke look!

Mini bag

mini bag oranje

mini bag groenEen opvallende festivaltas is erg handig, omdat je 'm nooit uit het oog verliest. En hoe acute is deze mini dag?! Binnenkort vind je deze groene en een super tof oranje exemplaar in de webshop. Wil je zeker weten dat jouw naam er straks op staat? Let me know en stuur me een DM

Some sunnie

Een goede festivalzonnebril is onmisbaar. Draag niet je most expensive sunnies, je wilt niet riskeren dat je die dure zonnebril kwijtraakt in de menigte, toch? Als ik jou was ging ik voor de Sunny side up of de Ray of sunshine: niet duur, maar wel goed en trendy.

Asymmetrische top

festival looks

Sparkle up je outfit en voeg en een vrolijke roze kleur aan toe. En asymmetrische modellen zijn helemaal on trend!

Bikerboots

Een paar bikerboots zijn perfect voor elk festival. Ze zijn stijlvol en denk maar niet dat je het voelt als er iemand op je tenen staat. Nog een kleine tip: loop ze goed in voordat je naar je festival gaat.

Baseball pet

baseball pet creme

De hele dag met je gezicht in de zon, daar maak je je huid niet echt blij mee. Draag een baseballpet! Ze zijn helemaal hot deze zomer en ook ideaal voor een bad hair day. Deze te leuke pet staat binnenkort online: WOOP WOOP!

Bling bling

gouden ring met steen

Om je festival outfit helemaal af te stylen is de Vintage love ring met een sparkle stone als eye catcher helemaal perfect!

Terug