koningsdag outfit

Koningsdag outfit inspiratie

Het is bijna Koningsdag! En dat betekent early bird opstaan en speuren naar vintage parels op de vrijmarkt of je heerlijk uitleven op eenfestival. Heb jij je outfit nog niet klaarliggen? Lucky you; I've got you covered met wat nice and easy Koningsdag outfit inspiratie!

Trendkleur oranje

Het feit dat oranje dit jaar een must have trendkleur is, is daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Kun je je awesome in orange items ook na Koningsdag gewoon nog dragen. 

Koningsdag outfit inspiratie: awesome in orange

1. Rood + wit + blauw outfit

parel telefoon ketting

Rood, wit en blauw with a touch of orange; de perfecte kleurencombinatie voor een koningsdag outfit. Extra leuk is dat je alle items ook de rest van het jaar kunt dragen. De rode pantalon, denim top en blauw witte sjaal combineer je super easy met de rest van je garderobe. 

2. Oranje flared broek

flared broek roze

Flared & fabulous in orange! Deze super stretchy oranje flared broek heeft een leuke print en zit heerlijk! Combineer hem met een witte top of blouse en style je Koningsdag outfit of met een oranje haarband en een fanny pack and you'll look awesome in orange op Koningsdag!

3. Kings day nails

koningsdag nagels

Is een complete koningsdag outfit een beetje to much voor je? Pimp je nagels met een leuke set nagelstickers with a touch of orange. Niet over de top, wel super styling en koningsdag proof.

4. Oranje telefoonketting

oranje telefoonkoord

Een oranje telefoonketting is de sparkling finishing touch van je Koningsdag outfit. You'll look awesome in orange!

Happy Kings day!

XoXo Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug