Leuke laptop hoezen

Leuke laptop hoezen om je bestie te beschermen

Er zijn best veel laptop hoezen te koop alleen zijn de meeste best saai. Want zeg nou zelf, het oog wil ook wat. We’ve got you covered: cover up je laptop met deze leuke laptop hoezen!

Houd je laptop save & secure 

We werken en studeren vanuit huis, op school en de UB, dat gezellige koffietentje of op kantoor. En de kans is groot dat je je beste meeneemt naat al die plekken. Tas in, tas uit. Mee op de fiets, in de trein, de bus of in de auto. Al dat heen en weer gesleep vergt nogal wat van je laptop. En een goede bescherming van je bestie is dus essentieel.

toffe laptophoezen

Leuke laptop hoezen

Omdat je laptop zo’n beetje alles van je weet én je eigenlijk niet zonder ‘em kunt verdient ‘ie op zijn minst een veilig jasje. En dan het liefst een beetje een knappe. We’ve got you covered! Dit zijn de leukste laptop hoezen uit onze webshop.

Nu zijn er best veel laptop hoezen te koop, alleen zijn de meeste best saai. Omdat je laptop zo’n beetje alles van je weet én je eigenlijk niet zonder ‘em kunt verdient ‘ie op zijn minst een veilig jasje. En dan het liefst een beetje een knappe. We’ve got you covered! Dit zijn de leukste laptop hoezen uit onze webshop.

Funky pink laptop sleeve

Deze cute hoes beschermt je laptop like the best en geeft e'm ook een funky en fashionable look. De binnenkant heeft nog een extra touch of colour, een checkered print. A real eye-catcher!

roze puffer laptop hoes

Teddy laptop hoes

teddy laptop hoes cremeHoud je ideeën, gedachten, secrets & to do's save and secure in deze te leuke teddy laptop hoes. De teddy laptop hoes is super stylish, heeft een hoog aaibaarheidsgehalte, en is met veel liefde met de hand gemaakt.

bruine laptop hoes

groene laptop hoesEn extra leuk is dat je uit 3 verschillende kleuren kunt kiezen: groen, bruine en creme.

XoXo, 
Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

 

    Terug