New start, new stuff: 5 x de leukste bureau accessoires

New start, new stuff: 5 x de leukste bureau accessoires

Ken je dat gevoel nog dat je vroeger een nieuwe agenda, collegeblokken en andere stationery uit mocht zoeken voor het nieuwe schooljaar? Helemaal excited ging ik dan op de eerste schooldag met m'n nieuwe spulletjes naar school. Bring back that happy feeling: de leukste accessoires voor op je bureau.

5 x de leukste accessoires voor je bureau

Start planning

Wild en Cute planner agenda

De voordelen van een mooie agenda of een planner? Je brengt structuur en overzicht aan in je to do's en afspraken. En overzicht en structuur geven je rust wat weer een positief effect heeft op je mindset en productiviteit. Een win-winsituatie :-)

Planner Work Work Work

Spice up je mobiel

Schakel armband voor mobiel | Lila of groene schakels | Met of zonder iPhone hoesje

You'r looking lovely! En je mobiel kan er net zo uitzien. Spice up je phone: maak met de schakel armband je voor mobiel een fashion item everybody (inclusief je bureau) will love. Je kunt de korte schakel ketting met en zonder iPhone hoesje bestellen.

Een toffe laptophoes

Laptophoes met zebra print | 14 inch

Is jouw laptop ook je best friend waar je al je geheimen en beste ideeën aan toevertrouwd? Dan is het minste wat je laptop verdiend wat extra love and attention. Give it a hug met deze toffe zebra laptop sleeve! En zo'n toffe print staat gewoon ook super leuk op je bureau. Is je laptop niet 14 inch? Ook een kleinere laptop en zelfs een tablet past met gemak in deze toffe laptop hoes.

Enjoy your new happy stuff & have fun with it!

Liefs Lianne

Meer leuke accessoires? Leef je uit op het Pinterest account van 4 season must haves!

 

Terug