Leuke woonaccessoires voor meer sfeer in je interieur

Leuke woonaccessoires voor meer sfeer in je interieur

Bye bye lekker lang buiten zitten en hello home sweet home waar je de komende seizoen weer heerlijk binnen mag zitten. Redenen genoeg om je huis weer extra gezellig te maken. Een goed glas wijn, sfeervolle verlichting met lampen en kaarsjes, warme plaids, een overload aan sierkussen, enz. Dit is dan ook het perfecte moment om een paar sfeervolle woonaccessoires in huis te halen. Laat je inspireren: leuke woonaccessoires voor meer sfeer in je huis. 

Maak je huis herst- en winterproof

Ondanks dat ik op en top zomerfan ben, moet ik toegeven dat de herfst en de winter ook zo hun eigen charme hebben. Lekker knus binnen op de bank hangen met een kop thee tussen een lading kussens en onder een warme plaid. Op en top Hollandse gezelligheid als je het mij vraagt.

Leuke woonaccessoires voor meer sfeer

Kan jouw interieur wel nog wel een dosis sfeer gebruiken? Laat je inspireren door deze stylingtips en kleed je interieur sfeervol aan met leuke woonaccessoires.

Kussen & plaids

Dompel je bank onder in een stapel kussens van verschillende formaten, kleuren en materialen. En vergeet een zachte plaid niet! Je ligt er niet alleen lekker warm onder, het staat, ook heel leuk over de rugleuning van je bank of in een grote mand. Wat ook extra sfeer geeft is een stoer vloerkleed. Heb je gelijk ook geen koude voeten meer.

Ribstof kussenhoes | verkrijgbaar in groen en roze 

Let the light shine

Als er iets is wat gelijk veel sfeer geeft aan je woonkamer dan is het verlichting! Groepeer kaarsen en waxinelichtjes in verschillende warme kleuren bij elkaar op bijvoorbeeld een gouden dienblad of een stoer stuk hout. Staat echt superleuk! Met alleen kaarsen in je woonkamer blijft het toch een beetje te donker. Dit los je heel makkelijk op door een paar lampen aan je interieur toe te voegen. 

Dip dye kaarsen 

A touch of gold

Leuke woonaccessoires met de ‘a touch of gold’-trendkleur geven veel warmte aan je interieur. Gebruik subtiele accessoires met een vleugje goud in combinatie met materialen als beton en hout en de kleuren grijs, wit of donker groenblauw.

Urban jungle

Ik ben echt een buitenmens, alleen met dit frissere weer… Daarom heb ik het buitengevoel gewoon naar binnen gehaald. Naast groene planten ben ik groot fan van bloemen. Een mooi boeket veldbloemen; ik hou d'r van. Heb je geen groene vingers? Zet een paar mooie kunstbloemen en/of planten in je huis, wedden dat niemand het in de gaten heeft... Ik zeg: fake it, till you make it! En ze geven je huis super veel sfeer!

kunstbloemenKunstbloem Plum blossem

Is jouw interieur al herfst- en winterproof?

Op een paar leuke woonaccessoires na is mijn huis al aardig herfst- en winterproof. En die van jou? 

liefs Lianne

Meer interieur inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug