3 manieren om een oversized blazer te dragen

3 manieren om een oversized blazer te dragen

Een oversized blazer is een absolute MUST in je garderobe. Een blazer is multifunctioneel en je draagt ‘m bovendien het hele jaar door. In de zomermaanden als jas, in de herfst en winter als extra laagje. How to wear een oversized blazer? 3 manieren om een blazer te dragen. 

Je best friend in de ochtend: een oversized blazer

Een oversized blazer is altijd stylish verantwoord en hij is je best friend als je ‘s morgens snel je outfit of de day moet vinden. Dit kledingstuk is echt zo'n onmisbaar item in je garderobe. Blazers kun je in verschillende lengtes en kleuren shoppen, en dus combineer je ‘m eindeloos zonder dat het saai wordt. Om je te inspireren heb ik drie manieren om een oversized blazer te dragen voor je op een rij gezet.

3 originele manieren om een oversized blazer te dragen

1. Sportief

Is een sportieve look helemaal jouw stijl? Dan is een blazer je best friend!  Combineer ‘m bijvoorbeeld met een lekkere hoodie, een trainings- of joggingbroek en draag er een paar grove of dad sneakers bij. Ook een sportlegging met een hoodie en een paar stoere Chelsea boots en je look is helemaal compleet.

2. Edgy en klassiek

 

Combineer een oversized blazer met een aantal power basics en BAM je edgy klassieke look is helemaal on trend. Een simpel (wit) t-shirt, een jeans, hakken of loavers en of you go Woman with style! Zo zie je, on trend hoeft echt niet altijd helemaal over de top te zijn. Met een paar goede basics combineer je heel eenvoudig een oversized blazer.

3. Mix en match verschillende stylen

manieren om een oversized blazer te dragen

Mix en match verschillende stylen die je leuk vindt; zo simpel is het eigenlijk. Draag bijvoorbeeld bij klassieke pantalon, een stoer shirt, een paar sneakers en een blazer in een opvallende kleur zoals groen of lila. Zo combineer je een klassieke, stoere en sportieve stijl tot een trendy out fit of the day. Houd bij het samenstellen van je outfit in gedachte dat je in iedere outfit een blazer kunt verwerken. Dan gaat het altijd goed.

Enjoy je blazer outfit!

Liefs Lianne

Meer outfit inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug