metallic trend dragen

Trend alert: metallic! En zo draag je de metallic trend

De metallic trend is een hit! Zilveren, gouden, roze en blauwe metallic kleding en accessoires zijn dit seizoen een must have voor je garderobe. Of je de metallic items als eyecatcher of als subtiel detail aan je outfit toevoegt; it is up to you. Zo draag je de metallic trend!

Zo draag je de metallic trend

Metallic accessoires

Vind je de metallic trend leuk, maar is een opvallend metallic kledingstuk iets to much voor jou? Ga dan voor een accessoire als bijvoorbeeld een tas of een paar schoenen. Op deze manier voeg je subtiel, maar super fashionable de metallic trend toe aan je outfit. 

metallic tas roze

Metallic kledingstuk

Ga je voor een metallic top, broek, rok of een smashing metallic jurk? Waar je ook voor kiest, het item is definitelly de eyecatcher van je outfit! Combineer het metallic kledingstuk met meer basic items zodat 'ie echt de eyecatcher van je outfit is en blijft.

zilveren broek
metallic broek

Draag bij een zilveren metallic broek bijvoorbeeld een denim tube top en een blazer als het wat frisser is. Een metallic rok kun je met een basic wit shirt of blouse combineren. Bij een metallic jurk staat een klassieke blazer super stylish.

blauwe metallic broek

Zo'n trendy metallic outfit is ontzettend leuk voor een festival of bijvoorbeeld een date night. Of draag je metallic item lekker trendy en casual naar school o fee werk. Alles kan, alles mag!

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug