moederdag cadeaus

De allerleukste moederdagcadeaus

Moederdag is dé dag om de liefste mama van de wereld flink in het zonnetje te zetten. Heb je nog geen cadeau voor haar gevonden? No worries! We've got you covered met allerleukste cadeaus voor elke moeder.

De allerleukste moederdagcadeaus

Een mooi set nagelstickers

moederdag cadeau tip nagelstickers

Mooie verzorgde handen, daar wordt elke vrouw blij van. Het kan dan ook bijna niet anders dat je haar super blij maakt met een mooie set met nagelstickers. Houd je moeder van een klassieke stijl? Dan zijn de Swirl waves en de pop a color gel lak nagelstickers super leuk voor haar. En de mini uv lamp maken je moederdagcadeau helemaal compleet.

Telefoonketting met parels

moederdag cadeau origineel

Parels; daar houd elke vrouw van. Een mooie ring, set oorbellen of een kettinkje met parels een mooi cadeau, maar origineel is het niet echt. Maar een telefoonketting met parels is dat 100% wel. De kettingen zijn verkrijgbaar in 2 formaten; een korte versie van circa 30 cm en een lange parelketting van circa 1.30 cm. Een parel telefoonketting is niet alleen een super leuk fashion item, het is ook heel praktisch. Je moeder heeft haar handen vrij om te doen wat ze maar. En wordt ze plotseling gebeld? Dan heeft ze gelijk haar telefoon bij de hand. 

Fijne moederdag!


XoXo Lianne

Terug