nageltrends 2024

Nageltrends 2024: deze 6 hotte kleuren wilt iedereen op z'n nagels dragen dit jaar

Welke nagellak kleuren iedereen in 2024 wil dragen? Rood is dit jaar super populair. Niet alleen in kleding, ook is het een hotte kleur voor op je nagels. Of wat dacht je van de nieuwe kleur glossy zwart en bubblegum pink? Nageltrends 2024: dit zijn de 6 meest populaire nagellak kleuren die iedereen wil dragen.

Nageltrend kleuren 2024

1. Groen

Groen is hot in 2024, en dan vooral in de tint sage. Extra leuk is, dat deze groene tint nagellak iedereen staat en het matched bij zo'n beetje alle kleuren kleding die je in de garderobe hebt. 

2. Rood

rode nagellak

In de intro noemde ik deze kleur al: rood is hot in 2024. Zowel in je kleding als op je nagels. Eigenlijk is rood echt een never out of fashion kleur, maar dit jaar is rood populairder dan ooit.

3. Glossy zwart

nagellaktrends 2024 zwarte nagellak

Denk je bij zwart gelijk aan koud en hard? Glossy zwart staat juist super chique en stijlvol! En deze on trend nagelkleur staat prachtig bij elke outfit. Lekker praktisch ;-) maar vaak staan ze hartstikke chique!

4. Tangerine

De kleur tangerine kun je het beste vergelijk met de kleur van een mandarijn. Een frisse oranje kleur die super mooi in de zomer staat als je huid lekker wat verkleurd is. Tangerine nagellak is trouwens ook een perfecte kleur voor Koningsdag ;-)

5. Bubblegum pink

roze nagelstickers

In 2024 is vooral de zoete bubblegum pink helemaal hot. Als pink lovers zijn wij natuurlijk helemaal fan van deze nagellak trend; we love it!

6. Wit

 

Wit is stijlvol, klassiek en daarom altijd een mooie kleur voor op ja nagels. Ga je voor een dekkende witte kleur of voor een ietwat meer transparante kleur wit? Beide zijn super trendy. meer doorschijnend is. Deze nagellak kleur zal het ook goed doen in de winter van 2024. 

Nagelstyliste of thuis manicure?

Waar laat jij je nagels altijd doen? Ga je om de paar weken naar de nagelstyliste of doe jij je nagels zelf thuis? Als je me een beetje kent weet je zeer waarschijnlijk wel hoe en waar ik mijn nagels doe...

XoXo Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

 

 

 

Terug