nageltrends zomer 2024

Nageltrends zomer 2024: sun-kissed nails all summer long

Als je ergens je zomer look helemaal mee af kunt stylen zijn het wel je nagels. Zijn jouw nagels al summer ready? We hebben de nageltrends zomer 2024 voor je verzameld. Enjoy!


Summer proof & verzorgde nagels; babe, you want that!

Mooi verzorgde nagels met een sunny look, dat wil je nu toch? We love it! Plus variatie, want de hele zomer naar dezelfde nagels kijken dat verveeld snel. Of niet soms? En hoe fijn is het als het super makkelijk zelf kunt doen. Nee geen geklieder met lak en ingedroogde flesje nagellak; nagelstickers is the keyword! Je plakt ze super easy op en je kunt er zo'n 14 dagen van genieten. Ideaal! 

Nageltrends zomer 2024

Welke kleuren en designs je deze zomer op je nagels wilt hebben? In de zomer van 2024 wordt er op nail art en colors heerlijk geëxperimenteerd. The sky is the limit, let maar op. De hotste nageltrends deze zomer heb ik voor je op een rijtje gezet. 

1. French tips with a pop of color

nagel stickers kleur

De combinatie van French tips met een subtiel randje kleur geven je nagels een super mooie verzorgde look. Sometime less is much more sophisticated... :-)

2. Tangerine

STRAWBERY SUNSET NAIL WRAPS

De kleur tangerine kun je het beste vergelijk met de kleur van een mandarijn. Een frisse oranje kleur die super mooi in de zomer staat als je huid lekker wat verkleurd is. Tangerine nagellak is trouwens ook een perfecte kleur voor Koningsdag ;-)

3. Flower bomb

bloemen print nagels

Een bloemen design op je nagels, hoe zomers wil je het hebben?! Deze zomer is nail art met bloemen the bomb en een absolute must! 

4. Dierenprints & kekke designs

leuke nagelstickers

Er is geen ontkomen aan; de dierenprint is hot! Panter, tijger, slangen; your nails need to go wild! Zo'n set nagelstickers met een dieren print of bijvoorbeeld the American Stars & Stripes zijn echte eyecatchers om je festival of party outfit helemaal ready to go te maken.

American dream nail wraps

 

Sun-kissed nails all summer long?

zomer voordeel nagelstickers

Heb jij je nagel stash voor de zomer al helemaal up to date? We've got you covered! We hebben een super leuke (en voordelige) bundel deal voor je: met de Sun-kissed nails bundel hebben jouw nagels de hele zomer een sunny look. En deze sun soaked bundel van 3 sets gel lak nagelstickers shop je ook nog 'es extra voordelig. Lucky you ;-)

XoXo Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug