Outfit inspo: zo combineer je je favoriete trui op 5 verschillende manieren

Outfit inspo: zo combineer je je favoriete trui op 5 verschillende manieren

Met dit weer draag ik het liefst mijn favoriete warme trui. Zo'n heerlijke knit klinkt alleen niet echt stylish & sexy. Hold it! Door een statement (oversized) sweater met felle kleuren of een kekke print op de juiste manier te combineren is 'ie juist heel stijlvol. En zelfs sexy als je wilt.

Zo combineer je je favoriete trui om 5 verschillende manieren

1. Dress it up

outfit inspiratie trui

Combineer je favoriete trui met een jurk en een paar lange laarzen. Is een jurk met een print net iets te ver buiten je comfortzone? Ga dan voor een jurk in 1 kleur. Hetzelfde geldt voor de laarzen. Witte (knie) laarzen zijn helemaal on trend, maar je favoriete trui combineert ook heel stylish met een bruine of zwarte laarzen. 

2. Colour crush

trui combineren

Felle kleuren zit dit seizoen hot. Combineer je favoriete knit met een pantalon in een knal kleur en BAM you look smashing!

3. A touch of sexiness

leren broek combineren

Een leren broek (een legging, pantalon of flared pants) in combinatie met hakken en een trui = a bit of sexiness. Deze outfit is super leuk voor een date night of een etentje met je besties.

4. Go get 'em tiger

outfit gekleurde trui

Een flared pants, en vooral met een print, staat ontzettend leuk bij een gekleurde trui. Plus een paar hakken of sneakers in een opvallende kleur en you will rock it!

5. Casual & funky

outfit inspiratie gekleurde trui 

Combineer je favoriete gekleurde knit met je favoriete jeans en sneakers en je outfit of the day is totally ready. Of je nu naar je werk gaat, een middagje gaat shoppen of een koffietje doet met een vriendin; deze outfit kan altijd.

De leukste gekleurde truien

Heb je de twee super leuke felgekleurde truien in de collectie al gezien? OMG you will love them!

Trui roze oranje gestreept

Colour crush trui

knietje trui roze oranje

Knittie trui roze rood

 Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug