Outfit inspo: zo stijl je een legging voor elke gelegenheid

Outfit inspo: zo stijl je een legging voor elke gelegenheid

Een legging, we hebben er allemaal wel eentje in de kast liggen. En nee, een legging hoef je echt niet alleen in de sportschool te dragen. Draag hem naar je werk, op een date; een legging is voor elke gelegenheid een GO. Een kwestie van hem goed combineren.


Zo stijl je een legging voor elke gelegenheid

1. Casual chique

outfit legging

 

Wil je een casual chique look? Draag onder een legging een paar stunning hakken plus een set mooie sieraden en je look is gelijk a la chique. Draag er een mooie klassieke witte blouse bij en BAM je hebt een casual chique outfit met een legging. Is een blouse te fris? Ga dan voor laagjes met bijvoorbeeld een spencer of een fijngebreide trui.

2. Sportief

legging met blazer

Heb je een lunch- of koffiedate op de planning staan? Combineer je legging met een blazer en je favoriete schoenen (boots, sneakers, hakken; alles kan) en je bent ready to go. Wil je een ultieme sportieve look? Zet een baseball cap op: sportief to the max.

3. Casual 

 

Als het frisser is combineer ik een legging het liefst met een trui of een leuke sweater. Is de temperatuur heerlijk aangenaam? Dan ga ik voor een oversized shirt of een (crop) top. Of een mooie sport-bh onder een blazer; staat super classy. And what about the shoes? Sneakers of loafers maken je casual look helemaal compleet. 

Zo zie je, een legging kun je voor elke gelegenheid dragen!

Liefs
Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug