Party outfit: dit zijn de leukste feestelijke outfits

Party outfit: dit zijn de leukste feestelijke outfits

It’s almost the most wonderful time of the year! Zoek jij nog een smashing party outfit om een overweldigende entree te maken op een sprankelend feestje of om aan het kerstdiners aan te schuiven? Get inspired: dit zijn de leukste feestelijke outfits! 

Kerst- en party outfit inspiratie

1. Kerstjurkjes en rokken: van glitterjurkjes tot a little black dress

party outfit

Een jurkje of een rok kunnen altijd als het om een party of een (familie) diner gaat. En super makkelijk ook, met max. 2 items is je hele outfit compleet. Ga je voor een glitterjurk, een shiny rok of een little black dress? It is up to you! Voeg als finishing touch nog een paar accessoires toe zoals een paar statement strass oorhangers, een mooie ketting en een shiny handtas. Woman, you are ready to go to the Christmas diner.

2. Powersuit

kerst outfit inspiratie

Is een jurkje niet jouw stijl en/of struggle je altijd met 'die irritante' panty's? Dan is een powersuit echt iets voor jou. Een bij elkaar passende (oversized) blazer en een pantalon staan heel stylish en het zit heerlijk. Of draag een pantalon met een bijpassende gilet, ook super stijlvol! Qua kleur en materiaal kun je voor safe gaan, denk aan wol, velvet, zwart, bruin of creme. Of kies voor een leren of glitter pak in een mooie felle kleur zoals roze, rood of groen. Waar je ook voor gaat, in een powersuit ben jij a real girl/woman boss at the party. 

3. Jumpsuit

kerst outfit dames

Net als een powersuit is een jumpsuit ideaal als je je in een party dress niet op je gemak voelt. Style je jumpsuit af met glitter accessoires en je feestelijke outfit is compleet.

Shoes: sexy pumps of stoere boots

Dan de grote vraag: welke schoenen trek je bij je feestelijke outfit aan? Een paar sexy pumps staan super chique en vrouwelijk. Maar dan moet je natuurlijk wel van hakken houden (en er op kunnen lopen). Nu ben ik zelf ook niet zo'n fan van hakken (ik loop er op als een hark = alles behalve sexy). Haal dan je laarsjes, (knie) boots of desnoods je (schone) sneakers uit de kast. Ook deze shoes staat superleuk onder een jurkje, pantalon, power- en jumpsuit. Het geeft je outfit net een wat stoerdere look.

Accessoires: the finishing touch van je outfit

party glitter accessoires

Om jouw feestelijk outfit af te stylen zijn accessoires toch echt onmisbaar. Statement oorbellen, een opvallende ketting, een glitter haarband; er is keuze genoeg. En vergeet vooral je little party bag niet. Die handige shopper staat niet echt charmant bij je little black dress.

Veel plezier met het samenstellen van je party outfit!

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

 

Terug