een rode outfit combineer je zo

Outfit inspiratie: 6 x rode kleding combineren doe je zo

Rood is trending dit seizoen. En het leuke is: deze kleur die onder andere staat voor energie, passie en liefde, staat iedereen. Wel krijg ik vaak vragen met welke kleuren je deze trending kleur kunt combineren. Natuurlijk help ik je graag op weg: 6 x rode kleding combineren doe je zo. 

Zo combineer je rode kleding

1. Rood + rood

rode outfit combinaties

De makkelijkste manier is om je van top tot teen in het rood te kleden. Met een ton-sur-tonlook sla je de plank namelijk nooit mis. Een rode blazer en een pantalon en you look awesome.

2. Rood + wit

rood combineren outfit inspo

Combineer je rood met wit, dan krijgt je outfit gelijk een hele frisse uitstraling. Draag bijvoorbeeld bij je rode pantalon een witte top of een t-shirt en style het af met een paar mooie sieraden en je outfit is compleet.

3. Rood + paars

Rood en paars is misschien niet een combinatie waar je gelijk aan denkt. Toch is dit een super stijlvolle en stoere combinatie. Draag op je rode pantalon een paarse sweater voor een kekke en meer sportievere look. Of combineer je red pants met een paarse blouse voor een trending business look. 

4. Rood + denim

 

Combineer je rode pantalon met een denim top en BAM of you go woman with style!

5. Rood + licht roze

rode outfit combineren

Net als rood gecombineerd met rood, straalt rood samen met licht roze een en al vrouwelijkheid uit. Ga je bijvoorbeeld voor een rode blazer met een roze flared pants of een roze top met een rode pantalon; it is up to you! 

6. Rood + zwart

rode broek combineren

De combinatie rood en zwart straalt een en al klasse uit. Een rode pantalon met een zwarte top of een rode blazer gecombineerd met een zwarte leren broek of een legging... Sofisticated en classy!

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug