sieradentrends 2024

Dit zijn de grootste sieradentrends voor 2024

Sieraden zijn de perfecte finishing touch voor elke look. Daarom des te leuker om te weten wat de sieradentrends voor 2024 zijn. Met welke oorbellen maak jij een statement? En gaan we dit jaar massaal voor gouden of zilveren sieraden? Laat je heerlijk inspireren: dit zijn de grootste sieradentrends!

Sieradentrends 2024

Bloemoorbellen

sieradentrends bloemoorbellen

Met grote, bloemvormige oorbellen voeg je natuurlijke elegantie toe aan je outfit en je maakt tegelijkertijd een trendy en stijlvol statement. Oorbellen met bloemen worden vaak ook gecombineerd met natuurlijke elementen als veertjes en gehaakte voorwerpen. 

Parels

parel trend sieraden

Parels zijn dit jaar je best friend. Ga je voor oorbellen, een ketting een ring of een on trend parel telefoonketting? It's up to you!

Schakelsieraden

Dit klassieke sierraad maakt dit jaar zijn comeback. Er is geen ontkomen aan: in 2024 is een schakelsieraad een must in je jewellery stash

Statementringen

gekleurde statement ring

Zoek je een perfecte finishing touch van je outfit of the day? Ga dan voor een trendy statement ring. In deze trend worden verschillende materialen en kleuren gebruikt. Van een mooie gouden statement piece tot een set funky gekleurde ringen. Kies de look die bij je past en of you go woman with style!

XoXo Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug