telefoonhoesjes trends

Dit zijn dé telefoonhoesjes trends dit seizoen

De deur uit zonder telefoon, kun jij het je voorstellen? We hebben ‘m echt bijna altijd bij ons. Daarmee is het eigenlijk ook een vast item van je look of the day geworden. Ben jij benieuwd welke telefoonhoesjes dit seizoen on trend zijn én die ook nog 'es kwalitatief tegen een stootje kunnen? We've got you covered: dit zijn de telefoonhoesjes trends!

Telefoonhoesjes trends

Trend 1: Retro vibe

retro telefoonhoesje

Hou jij van felle kleuren en kekke stoere printjes? Dan past een retro vibe hoesje helemaal bij jou. Zelf ben ik helemaal fan van de hoesjes met een retro harten print. We hebben ze in een groene en roze kleur. Mag jij raden welke van de twee mijn favoriet is :-)

Telefoonhoesje trend 2: nude en pastel tinten

telefoonhoesjes nude tinten
lila telefoonhoesje

Beige, lila en mint; deze kleuren zijn dit seizoen heel populair. De keuze uit hoesjes is enorm. Ga je voor een hoesje in een kleur, met een toffe print of een combinatie van verschillende nude of pastel tinten? Pic your fave! Heb je keuze stress? Houd dan je garderobe in gedachte en kies het hoesje dat bij je meeste outfits past. 

Trend 3: checkered

telefoonhoesjes trend geruit

Check mate! Ruiten zijn hot en dat maakt het dan ook een must have dit seizoen. Extra leuk is dat een checkered hoesje een echte eyecatcher voor je look of the day is. Dus heb je even geen inspiratie voor een opvallende outfit? Houd je kleding basic en ga voor een telefoonhoesje met een ruit in een trendy kleur.

XoXo Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

 

 

Terug