Trend alert: zo draag je een spencer

Trend alert: zo draag je een spencer

De spencer is een van de knitwear-trends dit seizoen. Super leuk wat ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en je kunt een spencer op verschillende manier dragen. Zie jij nog niet voor je hoe je hem kunt combineren? Geen paniek, I've got you there: zo draag je een spencer. 

De spencer trend: voor jong en 'oud'

Extra leuk aan de spencer trend is dat zo'n mouwloze trui iedereen, van jong tot oud, leuk staat. Dit omdat je een spencer heel makkelijk kunt combineren en er voor ieders lichaamstype een leuke outfit mee kunt maken. 

5 x zo draag je een spencer

1. Spencer + (oversized) blouse

spencer outfit

Een spencer en een blouse zijn een match made in heaven. Een witte blouse of een kleur die matcht met je spencer, alles kan. Combineer dit met een jeans of pantalon en je favo shoes en off you go. 

2. Spencer + een leren broek

spencer outfit leren broek

Leer in combinatie met een fijngebreide spencer; een amazing combinatie! Een leren broek geeft je look gelijk een elegante touch. Draag je spencer als top met een blazer of over een shirt of dunne coltrui. 

3. Spencer + jurk

 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lois Opoku (@loisopoku)


Wil je je favoriete lente- of najaarsjurk ook graag op de wat koudere dagen dragen? Draag er een spencer over! Het is lekker warm en staat super stijlvol. 

4. Spencer + basic t-shirt
spencer outfit t shirt

Een t-shirt is de meest makkelijke manier om een spencer te dragen. Hoe basis je t-shirt ook is; gecombineerd met een spencer en een jeans, pantalon, flared pants heb je gelijk an amazing look. 

5. Spencer als top

spencer als top dragen

Draag je spencer als top op een jeans, power suit, rok, flared pants en je creëert gelijk een elegante look. 

 

Een spencer kan altijd

spencer outfit inspiratie

Een spencer kun je dus als extra laagje dragen, maar ook als top en dat maakt een spencer multifunctioneel omdat je hem het hele jaar kunt dragen én een super trendy fashion item

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug