denim on denim

Blauw, blauwer, blauwst: doe de denim trend!

It’s a denim comeback season and we love it! Jeans, tops, skirts, bags & phone cases. Alles mag met denim dit seizoen. Doe mee met de denim trend en creëer jouw eigen iconic denim look.

Denim trend: creëer je eigen iconic denim look

Alles kan en mag dit seizoen met denim. Of je nu gaat voor een single denim item of een total denim outfit; alles kan en mag dit seizoen met denim. 

Een extra leuke bijkomstigheid is ook nog 'es dat iedereen er awesome uitziet in denim. Ja spijkerstof looks good on everyone! En het combineert ook nog eens super easy. Werp een blik in mijn kledingkast en je ziet het gelijk: ik ben fan van deze denim trend. Jeans, bags, tops en ja zelf mijn telefoonhoesje heeft een denim look. Just love it all. 

denim bandeau top
Dierenprint nagelstickers | denim top

Denim looks

1. Double denim

Het is vrij eenvoudig om je eigen denim on denim (double denim), look te creëren omdat je bijna alles met elkaar kunt combineren. Een denim jack, tube top of een spijker blouse staat heel leuk met een wide leg of baggy jeans, denim skirt of een lange rok (super trendy dit seizoen). Je hoeft niet alleen de ‘standaard’ blauwe wassingen te dragen, een grijze of andere kleur denim is ook helemaal on trend.

denim schoudertas
Denim top | denim schoudertas

2. Denim on denim

Denim on denim; van top tot teen in jeans. Voor op je werk, een etentje of een middagje shoppen; een denim on denim outfit is voor elke gelegenheid perfect.

Denim outfit inspiratie

Draag je geen verschillende denim wassingen, mix je outfit dan met accessoires als sierraden, een grote tas of opvallende zonnebril. Ook door kleding of schoenen in een andere kleur, stof of print aan je outfit toe te voegen ‘leid’ je de aandacht af van je ‘denim block’. Een set nagelstickers met een kek motief of print is ook een super leuke manier om je 'denim block' te doorbreken.
denim blauw telefoonhoesje
En never forget om je telefoon te matchen met je look: een denim telefoonhoesje plus een on trend parel ketting and your phone is a fashion item everybody will be jaleaus of!

     Xoxo Lianne

    Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

    Terug