denim on denim

Trend: denim on denim (spijker op spijker) is terug!

De denim on denim trend is terug and I love it! Spijkerstof staat werkelijk iedereen, het zit lekker en, als je het goed combineert, ziet je er super trendy uit. Een win-win, dus.

Denim on denim

Denim on denim, oftewel van top tot teen in jeans. Voor op je werk, een etentje of een middagje shoppen; een denim on denim outfit is voor elke gelegenheid perfect. Zie je het nog niet helemaal voor je? Laat je inspireren!

denim on denim trend s

Double denim

Het is vrij eenvoudig om je eigen denim on denim (double denim), look te creëren omdat je bijna alles met elkaar kunt combineren. Een denim jack, tube top of een spijker blouse staat heel leuk met een wide leg of baggy jeans, denim short of een lange rok (super trendy dit seizoen). Je hoeft niet alleen de ‘standaard’ blauwe wassingen te dragen, een grijze of andere kleur denim is ook helemaal on trend.

denim on denim trend

Draag je geen verschillende wassingen denim, mix je outfit dan met accessoires als sierraden, een grote tas of opvallende zonnebril. Ook door kleding of schoenen in een andere kleur, stof of print aan je outfit toe te voegen ‘leid’ je de aandacht af van je ‘denim block’. Draag bijvoorbeeld een roze blazer, een paar silver pointed toe heels of nude kleurige hakken voor een elegante look.

jeans trends 2023

Nog meer denim trends

Naast de denim on denim look zijn er nog meer denim trends:

  • wide leg
  • baggy
  • cargo 
  • two-tone

 Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug