puffer tas

Trend alert: de puffer tas

Hello puffer tas en bye bye cute mini city bag. Wel zo handig, want zo kun je alles meenemen wat je nodig hebt! Een puffy bag is heerlijk zacht en ziet er super tof en stoer uit. De afgelopen seizoenen zag je ze af en toe al voorbij komen maar nu kun je echt niet meer om de puffer tas heen! 

De nieuwste tassentrend: een gewatteerde tas

Ga je voor groot of ga je voor een kleinere versie? En ook qua materiaal en kleur is er enorm veel keus. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos; zo’n puffer tas geeft je look direct een stoere touch. Tip: ga voor een gewatteerde tas in een neutrale kleur zoals bijvoorbeeld crème of bruin dan kun je ‘em eigenlijk overal bij dragen. Ideaal. 

roze puffer tas

De tassen zien eruit als zachte, modieuze kussentjes en influencers love them.

Met een puffer tas steel jij dit seizoen de show

Hoog tijd om zo'n gewatteerde puffer tas in je winkelmand te stoppen, ja toch? En ik weet het: er zijn veel leuke puffer tassen en dat maakt het kiezen best lastig. Daarom heb ik het makkelijk voor je gemaakt: een stoere puffer tas in 2 kleuren: bruin en crème. Maakt het kiezen een stuk eenvoudiger ;-) Welke kleur je ook kiest, met deze tas steel jij de show deze herfst en winter. 

puffer bag
Puffer tas

Enjoy shopping!

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

Terug