Trend spotted: telefoonkoorden- en armbanden

Trend spotted: telefoonkoorden- en armbanden

Parels, gekleurde kralen, bedels, smileys; accessoires zoals kettingen en armbanden voor je telefoon zie je dit seizoen overal. Logisch, met een simpele accessoire maak je heel makkelijk een fashion item van je telefoon. En het is de finishing touch van je outfit.

Celebs en influencers zijn fan van telefoonaccessoires

Scroll een paar minuten op Instagram of TikTok en BAM je spot een celeb of influencer die bij hun streetstylelook een telefoon accessoire aan hun arm of schouder ziet shinen. Zelf ben ik ook een enorme fan. De ketting of armband die ik koppel aan mijn mobiel pas ik aan aan mijn outfit. Zo is het dé finishing touch van mijn outfit of the day.

Je handen vrij to do whatever you want

Een ketting is ook nog eens praktisch. Met het ketting aan je telefoon heb je je handen vrij om andere fun of business dingen te doen. Shoppen, een koffie date met je collega, boodschappen doen, slenteren over een festival; just do whatever you feel like.

Word je gebeld of wil je een story op the GRAM posten? Dan heb je hem zo bij de hand. Scheelt weer graaien in je tas. Met een armband, een kort koord, draag je je mobiel als een soort mini bag. Heel stylish en helmaal on trend. 

Pic your fave telefoon accessoire

Schakel armband | 2 kleuren: lila en groen

A pop of colour ketting


Parel armband

kralen ketting mobiel
Kralen ketting | 2 kleuren: groen en lila

Rainbow CordParel ketting
Welke accessoire voor je mobiel is jouw favoriet? Tag met op Instagram, leuk!
Liefs Lianne

Meer outfit inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest
Terug