Dé trendkleur groen en zo draag je 'm

Dé trendkleur groen en zo draag je 'm

Wat een van de grootste trendkleuren van het moment is? Dé trendkleur groen! Nu zijn alle tinten groen helemaal on trend, toch is het vooral felgroen waarmee je écht de show steelt. 

Zo draag je de trendkleur groen

En waarom ook niet? Felgroen is een kleur waarmee je een statement maakt en de kleur ziet er gewoon heerlijk fris uit. Groen combineren is best makkelijk: zwart, wit en beigetinten zijn altijd een goede optie. Of combineer felgroen met een andere knalkleur zoals rood, roze of paars. Als je je tenminste niet ongemakkelijk voelt met zo'n heerlijke overload aan felle kleuren.

Vind je felgroen toch een beetje spannend maar wél heel leuk? Voeg dan een kleiner groen item toe aan je outfit zoals bijvoorbeeld een groene tas, een paar schoenen of een haarclip. Zo kun je toch deze trendkleur dragen en heb je wel echt een wow item aan je outfit toegevoegd. 

Groene must haves

Wil jij ook een wow effect aan je outfit toevoegen? Dit zijn de trending groene items van 4 season must haves:

Groene shopper schoudertas Good vibes only

Voeg extra kleur aan je outfit toe met deze trendy groene shopper schoudertas Good vibes only. 

Groene schakel phone armband

You'r looking lovely! En je mobiel kan er net zo uitzien. Spice up je phone: maak met een groene schakel armband een fashion item van je mobiel that everybody will love. 

Groene blazer

groene blazer oversized

BAM met een groene blazer zet je gelijk een statement en je combineert 'm heel makkelijk met bijna al je items uit je kledingkast.

Groene oorbellen Magic Moments

De goudkleurige oorbellen Magic Moments zijn subtiel, stylish en alles behalve saai door het opvallend groen gekleurde steentje.

Enjoy je green must have!

liefs Lianne

Terug