Blaas je outfit een nieuw leven in met een vrolijke telefoonkoord

Blaas je outfit een nieuw leven in met een vrolijke telefoonkoord

Kan je outfit wel een leuke upgrade gebruiken? Blaas je outfit een nieuw leven in met een vrolijke telefoonkoord.

Stylish en praktisch

Een telefoonkoord is niet alleen de finishing touch voor je outfit. Zo'n koord aan je telefoon is ook super praktisch. Je draagt je telefoon heel relaxed om je schouder of in je pols zodat je je handen vrij hebt to do whatever you want. Word je gebeld of wil je een leuke TikTok maken? Je hebt je telefoon gelijk bij de hand. Easy does it!

Telefoonkoorden met parels of kralen 

Een koord in een trendy kleur, met shiny parels of een toffe kleuren combinatie van kralen; de keuze aan telefoonkoorden is enorm. En dan heb je ook nog de keus of je voor een lange versie voor om je schouder of een korte ketting voor om je pols gaat. Voor welke optie je ook gaat, je blaast je outfit nieuw leven in en van je telefoon heb je een on trend fashion item gemaakt. 

De leukste telefoonkoorden om je outfit te upgraden

Gekleurd telefoonkoord

telefoonkoord geel

Zo'n gekleurd telefoonkoord staat niet alleen super fleeky, het is gewoon ook heerlijk praktisch. Want of je nou helemaal los gaat op een festival, on the go bent of een cute outfit zonder zakken draagt, met een telefoonkoord heb jij je telefoon altijd bij de hand.

Pink Rocks telefoonketting

roze telefoonketting

Upgrade je outfit met een roze telefoonketting. Bevestig 'm aan je telefoon en you'll rock it.

Phone cord met parels

parel ketting voor je telefoon

Pearls, pearls, peals; we love it! Parels zijn never out of fashion en welke vrouw houdt er nou niet van een beetje bling bling. Ga je voor een lange of een korte parelketting? Beide zijn super stylish en matchen met elke outfit. 

Funky vibe telefoonkettingen

roze en blauwe telefoonketting

Groen gecombineerd met oranje, roze met blauw of wat dacht je van een wit gecombineerd met alle kleuren van de regenboog? Funky vibe it is! Ze matchen misschien bij al je outfits, maar he dan heb je wel het ultieme excuus om bij elke outfit een phone cord te shoppen :-)

telefoonketting wit

 

XoXo Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug