Waarom je nagelstickers echt wilt proberen

Waarom je nagelstickers echt wilt proberen

Nagelstickers: dé manier om jezelf in no time te voorzien van mooie verzorgde nagels. Waarom je deze plakkende kunst werken echt wilt proberen? Ik leg het je uit! 

Nagelstickers

Is het fenomeen nagelstickers compleet nieuw voor je? Nagelstickers, ook wel nail wraps, zijn gemaakt om je nagels zelf makkelijk en snel een mooie verzorgde look te geven. Voor een paar euro heb je al een mooie set nagels en in zo'n 10 minuten plak je e op je nagels. 

nagelstickers

Hoe breng je nagelstickers aan?

Een set stickers, een vijl en een topcoat, dat is alles wat je nodig hebt voor een thuismanicure. Je vijlt je nagels, maakt ze schoon en het plakwerk kan beginnen. Je kiest de juiste maat sticker voor elke nagel en brengt deze één voor één aan. Houd je pakwerk ongeveer een minuut onder een UV-lamp en eigenlijk ben je dan al klaar. En ready you are! 

Wel raad ik je aan om als finishing touch een laagje topcoat als extra beschermlaagje aan te brengen. Afhankelijk van bijvoorbeeld het werk dat je doet, heb je gemiddeld zo'n 10 tot 14 dagen plezier van je lovely nails. 

Ik ben fan

Snel, makkelijke en fashionable; daarom ben ik fan van nagelstickers. En omdat ik mijn enthousiasme graag met je deel heb ik een super toffe collectie nagelstickers voor je. Extra leuk is dat het aanbod regelmatig wisselt zodat je every season van dé must have wraps kunt genieten.

Liefs Lianne

Meer outfit, beauty en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug