trui stijlvol dragen

3 x een trui stijlvol dragen als een Parisienne

Stijlvol je favoriete trui of sweater dragen een mission impossible? No way. De stijlvolle Parisiennes zijn experts om het gebied van mode en styling. Zelfs met een trui of een sweater kunnen zij een smashing outfit maken. Zo stijl jij je trui als een Parisienne.

De stijl van Parisiennes en Emily (in Paris)

Het kan bijna niet anders dat je alle afleveringen van Emily in Paris gezien hebt. Toch? En dat je door de serie helemaal in love met Paris geworden bent. Ik in ieder geval wel. Niet alleen op de prachtige stad, zeker ook op de stijlvolle manier waarop de Parisiennes zich kleden (de outfits van Emily zijn ook helemaal fantastisch). Zelfs met de meest basic trui weten zij een super stijlvolle outfit te stijlen. Wat zij kunnen, kunnen wij natuurlijk ook. Beter goed 'gejat' dan...

Een trui stijlvol dragen: zo stijl jij je trui als een Parisienne

1. Draag een riem om je trui

trui stijlvol dragen

Draag een riem en hello je taille is back. Een trui of sweater is vaak vrij groot en vormloos en door een riem te dragen creëer je silhouet in je figuur. Combineer je trui met bijvoorbeeld een leren broek, een pantalon of een legging et voilà je ziet uit als een Parisienne.

2. Trui met een subtiel accent

Geen drukke prints of hysterisch kleurencombinaties, Parisiennes houden van klassiek en subtiel. Draag bijvoorbeeld een truitje met een paar subtiele knoopjes of parels als detail. Draag hier een klassieke rok of mooie pantalon broek bij. Je maakt je outfit helemaal compleet door er een paar mooie parel oorbellen, armband of ketting bij te dragen. Off you go in Paris style. 

3. Draag je vest achterstevoren

vest outfit

Draag je vest achterstevoren, zo simpel kan het zijn. Hierdoor verandert een 'saai' vestje in een stijlvol item. Combineer je vest met een skinny jeans, jurk, pantalon of flared pants en o my o my you look awesome.

Liefs Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest.

Terug