modekleuren 2024

Modekleuren 2024: dit zijn dé kleuren dit jaar

Wat is dé kleur dit jaar? En welke kleuren zijn dit voorjaar en in zomer on trend? Nou, een ding kan ik je gelijk vertellen: er is niet één kleur, er zijn meer trendy modekleuren in 2024.  Sit back and enjoy: dit zijn dé modekleuren 2024.

Dit zijn de modekleuren 2024

1. Oranje tinten

modekleur 2024 abrikoos oranje

Dit jaar zijn verschillende oranje tinten on trend, maar het is vooral Apricot Crush (abrikoos) wat de mode klok slaat. Komt dat goed uit, kun je je Koningsdag outfit het hele jaar zonder gêne en rare blikken dragen.  

2. Groen

Alle kleuren groen zie je dit jaar terug in de mode. Van leger- tot pistache groen; groen rules modeland. Volgens fashion kenners zal vooral de kleur pistache een hoofdrol spelen.

3. Rood

Uit het rode kleurenpalet is het vooral de kleur kersenrood die er in 2024 uitspringt. Was het vorig seizoen de tomato red die leading was, dit jaar gaan we massaal voor deze volwassen en classy rode kleur. 

4. Goud

Goud, goud, goud! Wij waren al fan (al onze telefoonkettingen hebben gouden bevestiging haakjes) en eigen is goud never out of fashion. Dit jaar zie je deze classy kleur overal in het straatbeeld voorbij komen; van kleding, tassen, sieraden en natuurlijk ook in al onze telefoonkettingen.

5. Koningsblauw

Royal blue mag het rijtje met modekleuren 2024 stijlvol afsluiten. En stijlvol is de kleur koningsblauw zeker. Combineer deze trendkleur met goud en O la la; you look classy to the max!

Ben je benieuwd welke kleuren je dit jaar op je nagels wilt dragen? Deze 6 hotte wil je dit jaar op je nagels dragen.

XoXo Lianne

Meer outfit en accessoire inspiratie? Volg 4 season must haves op Pinterest

 

Terug